Kameran edestä kameran taakse

Mustikka- ja kivimyynti. Lätkittiin nuorina, alle 10-vuotiaina poikina kiviä ja mustikkaa maailmalle. Myyntipiste pystyyn kadun päätyyn ja kaikki tuotteet tietysti omasta metästä. Näytteleminen, kamera ja elokuvat kuitenkin kiinnosti kaikista eniten. Oli näytelmiä ja esityksiä, haluttiin viihdyttää. Postilaatikoihin jaettuja mainoslehtisiä myöten.

11-vuotiaana alotin oman, nykysen stoorin kirjottamisen, kun Kummelin Matti Näsä -hahmo teki vaikutuksen. Päätin spontaanisti ottaa osaa Talent Suomen esikarsintoihin ja täräytettiin hienon tiimin kanssa Nelosen katsojaennätys. Nelonen sai ensimmäistä kertaa historiassa yli miljoonapäisen yleisön 2009 vuoden Finaalissa, mikä oli oman uran breakingpoint.

Kaks vuotta painettiin hommia erilaisissa tuotannoissa ja projekteissa, mitkä anto älyttömän paljon hienoja kokemuksia ja fiiliksiä. Ala kuitenkin jäi, kun intohimo hahmoon katos. Päärooli suomalaisesta elokuvatuotannosta jäi haaveeksi, kun rahotus kaatui eikä siihen löydetty ratkasua. Vuosia myöhemmin kamerasta tuli enemmän kun harrastus ja ensimmäinen toiminimi perustettiin vuonna 2016. 2019 vuoden alussa osakeyhtiö nousi ylös ja tarinaa on viety maailmalle – puhtaasta intohimosta ja intohimosesti kehittyen. Elokuva tehdään ja sellanen tulee, oli tie mikä tahansa. Tarinat on aina ollu, on nyt ja tulee aina olemaan – se juttu, mulle.

Ihmiset rakastavat tarinoita ja tulevat aina rakastamaan. Niiden luominen ja niillä vaikuttaminen on mun elämän juttu. Tarinoiden kirjottaminen ja niiden vaatima mielikuvitus ovat taitoja, joiden kanssa synnytään. Näihin kun vielä yhdistää visuaalisen tarinankerrontataidon, kokonaiskuvan hallitsemisen ja intohimoisen otteen – ollaan taiteen ääressä.

Osku Pienimäki
Yrittäjä

Ota yhteyttä!

Pienimaki Company Yritys Osku Pienimäki