Usko, rohkeus ja visio

Meillä kaikilla on oma stoori. Meillä kaikilla on unelmia. Unelmat pitää meitä hengissä huonoinakin aikoina ja ne muistuttavat siitä, mihin olimme alun perinkään matkalla. Unelmien saavuttaminen vaatii uskoa. Meidän pitää jaksaa uskoa itseemme ja siihen, mitä teemme. Ilman rohkeutta on kuitenkaan hankala uskoa omaan itseensä. Visioiden ja ideoiden toteuttaminen vaatii molempia. Se on kolmen tekijän kehä, jolloin yhden puuttuminen sorruttaa koko paketin.

Hektisessä nyky-yhteiskunnassa ajan merkitystä helposti vähätellään. Meiltä odotetaan isoja päätöksiä nuoressa iässä ja pitkää työuraa hyväpalkkaisessa työssä, joista saamme vaikutteita ja painostusta ympäriltämme. Olemmeko kaiken työnteon ja opiskelujen keskellä unohtaneet omat unelmamme? Aikaa meillä on rajallisesti, eikä sen loppumista voi koskaan ennakoida.

Pysähdy hetkeksi ja mieti, mitä haluat saavuttaa. Missä haluat olla? Mitä haluat tehdä? Tavoittele unelmiasi, elä ja toteuta. Uskoa, rohkeutta ja visioita tarvitaan aina, jotta voimme saavuttaa jotain suurempaa. Ole ylpeä itsestäsi ja katso eteenpäin, jotta voit joskus katsoa taaksepäin ja onnitella itseäsi rohkeista sekä hyvistä että huonoista päätöksistäsi.

 

This is a one-time chance, baby.

Osku Pienimäki
Portrait Photographer

Ota yhteyttä!

Yrittäjä ja valokuvaaja Osku Pienimäki usko, rohkeus ja visio